MIBŐL TANULUNK?

Ingyenes könyvek és hanganyagok kezdőtől a professzionális szintig

Nálunk megtalálható minden tananyag a kezdőtől a professzionális szintig

Előzetes ingyenes szintfelmérés után és miután minden tanítvány aláírta a személyes adatok kezelésére vonatkozó GDPR nyilatkozatot, kiválasztjuk a tanítványokkal közösen, hogy melyik tananyagot használjuk eszközként az angol tanuláshoz. Ez attól függ, ki milyen nyelvvizsgára készül az alábbiak közül:

A tankönyveket, munkafüzeteket, feladatlapokat, hanganyagokat és videókat nem kell megvásárolni, elektronikus formátumban mindent meg tudunk küldeni a tanulóknak, ami különösen az online tanulást segíti. Az új szavakat nálunk mindenki helyesen tanulja meg kiejteni, mert nem csak az óra elején átadott szószedet, hanem  az erről készített - a stúdió szellemi tulajdonát képező - hanganyag is minden tanulónak jár az alábbi tankönyvekhez:

Társalgás

KEZDŐKNEK
Ezt a könyvet azoknak ajánljuk, akik még egyetlen szót sem tudnak angolul, vagy elfelejtették. A tankönyvhöz tartozó munkafüzet és hanganyag ingyen jár minden FAVOURIT-os tanulónak. 

KÖZÉPHALADÓKNAK
Ha ön valamikor régen tanult angolt és újra kezdené, Önnek ezt a könyvet fogjuk javasolni. A tankönyvhöz tartozó munkafüzet és hanganyag ingyen jár minden FAVOURIT-os tanulónak.

HALADÓKNAK
Ha ön középfokú nyelvvizsgára készül, a könyv felénél eljuthat az ehhez szükséges szintre. A tankönyvhöz tartozó munkafüzet és hanganyag a mi tanulóinknak ingyenes.

KÖZÉPFOKÚ VIZSGA UTÁN
Azok a tanulóink tanulnak ebből a kiadványból, akik sikeres középfokú nyelvvizsga után folytatják tanulmányaikat, hogy felsőfokú vizsgát tegyenek   

FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGA ELŐTT

Ebből a kiadványból felsőfokú nyelvvizsgára készülő tanulóink haladnak. A tankönyvhöz tartozó munkafüzet és hanganyag ingyen jár minden FAVOURIT-os tanulónak.

JLL

Üzleti nyelv

A Business One sorozat kifejezetten elfoglalt üzletemberek számára jelent kiváló eszközt arra, hogy az üzelti tárgyalásokon asszertív módon tudjanak érvelni és az üzleti levelezéseiket minél nagyobb szakszerűséggel, tömören és hatékonyan intézhessék. A FAVOURITE Stúdió nyelvtanulói ezekhez a kiadványokhoz is ingyenesen hozzájuthatnak, emellett megkapják minden óra után a bevésésre javasolt szavak listáját és az ahhoz tartozó hanganyagokat melyek a megfelelő kiejtést segítik. 

Szakirányú nyelvvizsgára felkészítő könyvek

GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁHOZ
Ezt a tananyagot a gazdasági angol
nyelvvizsgára készülőkkel dolgozzuk fel..

MŰSZAKI NYELVVIZSGÁHOZ
Mérnököknek, szakirányú műszaki nyelvvizsgára készülő egyetemistáknak, szakembereknek. A tankönyv hanganyagát a tanulóinknak ingyenesen megküldjük minden óra után 

MŰSZAKI NYELVVIZSGÁHOZ
Szakirányú angol nyelvvizsgára történő felkészüléshez. 

ÉRTÉKESÍTŐKNEK & BESZERZŐKNEK 

Speciális kommunikációs igényeket elégít ki ez a kiadvány melyet nagy lelkesedéssel fogadtak vezető beosztásban lévő tanulóink. 

GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁHOZ
A legfontosabb vállalati - és pénzügyi szakkifejezések elsajátításához. 

MŰSZAKI NYELVVIZSGÁHOZ

A mindennapi beszédhelyzetekre és imterakcióra készít fel ez a tankönyv, melyet különösen azok számára ajánlunk, akik nemzetközi projektekben vesznek részt és többféle akcentussal találkoznak.

Nyelvizsgára felkészítő kiadványok

A szóbeli nyelvvizsgán várható kérdések megválaszolását és az ehhez szükséges szókincs elsajátítását segíti ez a kiadvány.

Komplex nyelvvizsga feladatokat tartalmaz ez a könyv, mellyel az Euroexam nyelvvizsgára készülnek tanulóink. 

Rendelkezésünkre áll az Euroexam vizsgaközpont felkészítő könyve. Aki ennek a végére ér, annak a birtokába kerül a nyelvvizsgához szükséges szókincs, rutin és nyelvtani ismeret.

Az Euroexam tipikus vizsgafeladait tartalmazó könyv abban segít, hogy tanulóink megtanulják azokat a technikákat, mellyel a vizsgán tudásukat kamatoztatni tudják. 

A mostanában legkedveltebb ONLINE  középfokú nyelvvizsgára, az iTolc vizsgára készít fel az a két kötetes tankönyv, amely a FAVOURITE Stúdió tanulóinak ingyenesen áll rendelkezésére.

Az olvasás utáni és az íráskészséget mérő szövegértési feladatokat tartalmazza ez a kiadvány. Aki jól felkészült a középfokú nyelvvizsgára, annak már gyerekjáték ezek megoldása. 

A hallás utáni szövegértési feladatokat és a szóbeli vizsga tipikus középfokú feladatait tartalmazza ez a kiadvány és a hozzá tartozó hanganyag. Aki jól felkészült a vizsgára, annak már gyerekjáték ezek megoldása.

Rendelkezésünkre állnak a felsőfokú online nyelvvizsgára felkészítő feladatok is, melyek segítenek a megszerzett tudás rendszerezésében, alkalmazásában, bővítésében.

Már bizonyítottak a felsőfokú nyelvvizsgafeladatsorok és a hozzájuk tartozó hanganyagok is. 

A szokásos témakörökön túl a felsőfokú nyelvvizsgán várható társadalmi és gazdasági jellegű és morális kérdések megválaszolásához ad segítséget ez a könyv.

Ez a könyv segítséget ad ahhoz, hogyan gyakoroljuk a különböző szóbeli nyelvvizsga feladatokat. 

Az Origo nyelvvizsgát választó tanulók felkészítésekor nagy hasznunkra van ez a kiadvány. 

Érettségire felkészítő tananyagok

A könyvben megtalálhatók a közép- és emelt szintű érettségi tipikus írásbeli és szóbeli feladatai, melyek segítenek az érettségire való felkészülésben.

A könyvben található gyakorlatok elvégzésével szereznek rutint tanítványaink a közép- és emelt szintű érettségin előforduló írásbeli és szóbeli feladattípusok elvégzésében.

00

FORTANO Szaktanácsadó BT  7030 Paks , Kurcz György u. 18/E e-mail: erika@fortano.hu Tel.: +36 20 261 5223 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!